ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ


Hellenic Broadcasting Channel από HBChannel


…ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ!

Στην εποχή της διαδικτυακής εξέλιξης, ο ψηφιακός τρόπος επικοινωνίας έχει εισβάλει καθοριστικά στη ζωή του ανθρώπου. Oι πρακτικές, οι ενημερωτικές και οι ψυχαγωγικές του ανάγκες έχουν βρει τρόπο να ικανοποιούνται μέσα από τη χρήση του διαδικτύου. Η δημιουργία της ψηφιακής τηλεόρασης είναι, λοιπόν, απόλυτα φυσιολογική συνέχεια αυτής της πραγματικότητας.

Το ΗΒ Channel είναι μια διαδικτυακή (Web) τηλεόραση που φιλοδοξεί να έχει συνεχή ροή προγράμματος στο διαδίκτυο σε παγκόσμια κλίμακα. Εκτός από τη ροή της τηλεόρασης το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα της άμεσης εύρεσης, επιλογής και προβολής από τους ίδιους τους θεατές-χρήστες του διαδικτύου των εκπομπών ή ταινιών που θέλουν οι ίδιοι να παρακολουθήσουν ανά πάσα στιγμή.

Σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής EQVUS PRODUCTIONS, το hbchannel κάνει ένα βήμα στο μέλλον, δημιουργώντας σήμερα τη μεγαλύτερη τηλεοπτική πύλη ποικίλης ύλης, με ποιοτικές παραγωγές για όλη την οικογένεια.

Η εταιρία EQVUS PRODUCTIONS, δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων και ντοκιμαντέρ, τα οποία διανέμει σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικά, αλλά και μέσω διαδικτύου. Η πολυετής εμπειρία και συνεργασία με τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικά, μας δίνει τη δυνατότητα προβολής των εκπομπών μας και στους τηλεοπτικούς δέκτες σε όλη την Ελλάδα!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της EQVUS PRODUCTIONS στη διεύθυνση: www.eqvusproductions.gr

 

LIKE US ON FACEBOOK